Slobodan Radanović kaže da je raskinuo sa djevojkom koju je samo djelimično predstavio na društvenim mrežama i ističe da će ljepšu polovinu pokazati u javnosti tek kada to bude ozbiljna veza.

– Trenutno nisam u vezi. Bio sam do prije nekoliko dana, ali sam sada solo. I nisam bio u vezi sa misicom, kako se mislilo. Bila je potpuno druga djevojka, ali sada o tome ne bih detaljisao s obzirom na to da sam raskinuo – kaže Sloba i dodaje:

– Ne želim da predstavljam nikog javnosti dok ne vidim da je to nešto ozbiljno, nešto što želim. Isto tako ne želim da djevojkama sa kojima sam stvaram neku tenziju i pritisak bez potrebe – kaže pjevač za Blic.

S obzirom na to da često nastupa, na pitanje da li mu djevojke prilaze, kao i to da li mu predlažu nepristojne ponude, Sloba kaže:

– Prilaze mi stalno na nastupima, ali i ovako na ulici, u gradu, prodavnici. Više su pristojne nego što ima onih nepristojnih ponuda. Ali, simpatični budu i oni komentari tipa: “Slobo oženi me, biću najbolja” i slične fore – kaže kroz smijeh.

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba