Kraj će biti težak i bolan za to unesrećeno lice: Nakon što se saznalo da je Ša zaljubljen u Draganu, oglasio se njen muž!

pink.rs
Dragana Mitar je napravila potpunu pometnju u Bijeloj kući kada je pred svima otkrila da joj je Nenad Aleksić Ša krišom pokazao emocije i priznao da je zaljubljen u nju. Ona je, takođe, ispričala da joj je Ša u više navrata rekao da jedva čeka da izađu napolje i da se vide, da "gori" i da "ne može da izdrži" bez nje, a poslije svega što se izdešavalo pozvali smo Nenadovu suprugu Ivanu Aleksić, koja je kratko poručila "Ja vjerujem Neši sve".

Dragana Mitar je napravila potpunu pometnju u Bijeloj kući kada je pred svima otkrila da joj je Nenad Aleksić Ša krišom pokazao emocije i priznao da je zaljubljen u nju. Ona je, takođe, ispričala da joj je Ša u više navrata rekao da jedva čeka da izađu napolje i da se vide, da “gori” i da “ne može da izdrži” bez nje, a poslije svega što se izdešavalo pozvali smo Nenadovu suprugu Ivanu Aleksić, koja je kratko poručila “Ja vjerujem Neši sve”.

S druge strane, Draganin suprug Siniša Dragutinović bio je raspoložen za priču, te se na početku razgovora u svom stilu osvrnuo na sve one koji su do sada pokušali da osvoje njegovu suprugu.

– Džaba kreče! Ja ne očekujem ništa, ali znam kakav je kraj… Kraj je težak i bolan za lice koje je unesrećeno! Zaljubljen čovjek, koji ne uspije da ostvari svoje snove… Je l’ se smije ili plače? – rekao je Dragutinović, aludirajući na Ša, za kog smatra da je imao najviše šanse da osvoji Draganu, u čemu ipak nije uspio.

– On je, možda, imao i najviše šanse – ona hoće da bude pjevačica, nesrećna je u braku, muž je bezveze… A ovamo ima šanse da postane pjevačica , da snimi duet sa Ša. Ali, opet ništa – ponosno je istakao Siniša koji smatra da njegova supruga oženjenom reperu nije dala povoda da se zaljubi i pomisli da se među njima može desiti nešto više.

– Nije radila ništa što je uticalo na to da se on zaljubi. Onda bi morala da se umiljava, da mu sjedi u krilu, a ona to nije radila, nije davala nikakve signale – kaže Siniša.

Ni Pavla Jovanovića, bivšeg Draganinog ljubavnika, pa ni Nenada Aleksića Ša ne doživljava kao svoju konkurenciju.

– Uz dužno postovanje, ja sam, ipak, jedan svijet, a oni su drugi svjetovi. On je “umjetnička duša”, a mene zanimaju konkretne stvari. Oni lete na ćilimu, po oblacima – rekao je Siniša, kog smo za kraj pitali da li se plaši da bi Ša mogao da mu preotme suprugu.

– Jao, evo baš sam uplašen, neću da spavam spavam narednih noći i moraću da konsultujem kuglu, da predvidim budućnost – u svom stilu odgovorio je Dragutinović.

.

ž.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

(Pink.rs)

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...