Vječni Franjo Šafranek (iz ‘uzorne i poštene zagrebačke obitelji o kojoj bi trebalo napisati knjigu’) kroz cijeli se ‘Tko pjeva zlo ne misli’ diči kako je pun energije i snage, kako bi ‘otišel u Amazoniju i divlje bi životinje golim rukama davil’. Takav je i njegov i naš Zagreb. Udaraju ga sa svih strana, al’ beli Zagreb grad je bio i bit će onaj Šenoin. Živ i ponosit. Jak i prkosit.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ranjenome gradu u kojem se rodio vraća se Marcelo Brozović. Majstor koji nakon 90 minuta i dva produžetka ima snage za još valjda otrčati ‘do Amazonije i nazad’. Dva tjedna Epic Brozo mrdnuti nije smio iz Lombardije, i same pokošene užasom pandemije.

Inter je igrao s Juventusom čiji je stoper Rugani nedugo potom potvrdio da je zaražen korona virusom. Nerazzurri su morali u izolaciju. Simptoma nema, dva su tjedna prošla, Inter je dao dozvolu igračima da se vrate u svoje domovine i Marcelo se, javlja talijanski Sky Sport, vraća Hrvatskoj i belom Zagreb gradu.

‘Što će dalje biti ne znam, a ono što ne znam ne mogu napisati jer bi to onda bila laž’. Znam da je nogomet je stao jer sad je nebitan. Ali život ide dalje. Život uvijek ide dalje. Naš Zagreb – ide dalje.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Kraj izolacije u Interu, Brozović se vraća svom Zagrebu i Hrvatskoj / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.