Krajišnik sa slovenskom adresom: Admir Ibričić oduševio novim coverom Sinanove pjesme

cazin.net
Ovaj 30-godišnjak slovi za mogućeg favorita spomenutog takmičenja te svojim glasom "ruši zidove" i često osvaja najviši broj glasova žirija, ali i simpatije publike.

Ovaj 30-godišnjak slovi za mogućeg favorita spomenutog takmičenja te svojim glasom “ruši zidove” i često osvaja najviši broj glasova žirija, ali i simpatije publike.

Ovih dana u studiju je, zajedno sa velikim imenom muzičke scene, Amilom Lojom, snimio cover pjesme “Ne zovi me da se vratim”, koju u originalu izvodi neprevaziđeni Sinan Sakić i Južni vjetar.

– “Ovo je jedna divna kompozicija za svu moju vjernu publiku, iz ovog divnog studija koji ima posebnu čaroliju”, ističe Ibričić.

Ne sumnjamo da će i ovaj cover biti pravi pogodak s obzirom da u zadnje vrijeme Amil Lojo stvara samo potencijalne hitove. A spoj Loje i Ibričića zvuči odlično, što možete poslušati u prilogu.

Admir je rodom iz Velike Kladuše, završio je muzičku školu, svira klavir i harmoniku, a veću popularnost je stekao upravo učešćem u “Zvezdama Granda”, gdje ga i dalje pratimo i navijamo za našeg Krajišnika.0

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...