Mina Vrbaški je u Zadruzi pokazala da joj seks nije stran i da ga redovno upražnjava. Ona je kada se sve prebroji u rijalitiju imala seks sa osmoricom muškaraca, a posljednji je na red došao Savo Perović sa kojim je bila sinoć.

Ona je rekorderka po broju partnera u rijalitiju, a prvi seks pred kamerama imala je već prve večeri kada je ušla u “Zadrugu 1”, 6. septembra 2017. godine.

Tad se bila sa Nemanjom Đerićem Đeksonom, a tri dana kasnije bacila je oko na Anđela Rankovića. Ubrzo se vratila Đeksonu sa kojim je imala burnu vezu punu raskida i pomirenja, ali se trudila da ne gubi vrijeme pa je usput bila sa Jovicom Putnikovićem.

Poslije njega se ponovo vratila Đeksonu, a zatim je na red došao Toma Panić. Njih dvoje su za seks koristili svaku priliku, kada nisu morali da učestvuju u emisijama, ne obraćajući pažnju na to da li je neko u blizini.

Po završetku “Zadruge 1”, Mina je napravila pauzu od seksa pred kamerama, a potom je ponovo ušla u rijaliti. Najprije je nežnost razmjenjivala sa Ervinom Mujakovićem, a poslije je na red došao Marko Marković. Potom je uslijedio seks sa Adamom Đoganijem, a na kraju je došao Savo Perović.

 

 

Izvor: Alo.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba