AFP

Španska kraljica Letizia poznata je kao neko ko ne štedi za kvalitetne komade, ali i kao neko ko ne troškari previše lako, pa nije rijetkost vidjeti je više puta u istoj odjevnoj kombinaciji. No, ovoga puto otišla je korak dalje pa je ponovila gotovo svaki detalj svoje stare odjevne kombinacije.

Supruga španskog kralja prisustvovala je skupu organizacije APRAMP, koja štiti seksualne radnike u Španiji, a za tu priliku pojavila se u veoma elegantnom ženskom odjelu puder-roze boje koje potpisuje modna kuća Hugo Boss. Riječ je o spoju pantalona ravnog kroje koje prate liniju tijela i blago predimenzioniranog sakoa s lažnim dvorednim kopčanjem. Tu je i jednostavna košulja bijele boje. Kraljica je kombinovala ovaj interesantan model sa salonkama s punom štiklom, a od nakita je odabrala veoma sitne halke i efektan zlatni prsten koji je nosila na kažiprstu.


Više saznajte na izvornom linku: Redakcija – Kraljica Letizija ponovo sve oduševila u odjevnoj kombinaciji koju smo već vidjeli / (azra.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.