Branka Blek Rouz je jedna od najpoznatijih striptizeta u Srbiji, koja nije krila da se bavila ovim poslom.

Ona je priznala da postoji velika razlika između prostitucije i striptiza, iako se dešava da ljudi često to povezuju.

-Sve zavisi od osobe do osobe. Kada sam počela da se bavim striptizom, ja sam pokazala da je to vid erotske zabave kao i biznis- rekla je Branka u emisiji i dodala:

-Ja sam uvijek u emisijama o prostituciji, iako svi koji me poznaju, znaju da to nema veze sa mnom i mojim poslom. Kada si ti čist, onda možeš da pričaš javno, jer nema ko da kaže suprotno. Drugima će biti neprijatno i izbjegavaće da pričaju na tu temu.

U posljednje vrijeme često se priča o poznatim damama koje se bave prostitucijom.

-Mislim da je psihološki profil svih tih djevojaka i pjevačica da dođu na jahtu i zauvijek ostanu tu. One žele da se dopadnu nekome, ali nažalost, stvarnost je drugačija- izjavila je Branka u emisiji “Poslije ručka”.

 

 

 

Izvor: Alo.rs.

Izvor vijesti: Šejla Lilić / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.