KRIJE TUŽNU PRIČU: Udala se lijepa glumica iz “Vojne akademije“! (FOTO)

alo.rs
Mlada glumica koja je slavu stekla u nekoliko domaćih serija izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku. Nevena i Marko su ljubav započeli prije dvije i po godine, a vjenčali su se u malom mjestu Marija Bistrica u kojem je mladoženja odrastao.

Nevena Ristić juče se zaklela na vječnu ljubav svom vjereniku, hrvatskom pjevaču Marku Vukešu. Javnosti je poznata po ulogama u serijama “Vojna akademija“, “Cvat lipe na Balkanu“ i “Pićemo prvaci svijeta“.

Slavlju koje je priređeno u susjednoj zemlji prisustvovale su i kolege iz Srbije, a Nevena je nerijetko pričala da je u Marku prepoznala pravu osobu za bračni život.

– Bila sam te sreće da odrastam u porodici u kojoj je moj pokojni otac čuvao moju majku kao cvijet. I u onim najtežim devedesetim, za vrijeme inflacija, ratova, siromaštva i neizvijesnosti koje nosi sutra, u našoj kući se na porodicu gledalo kao na svetinju.

I sama smatram da je brak kao institucija nešto sveto i jedino što je vrijedno prave i istinske borbe. Raduje me što sam u Marku prepoznala dostojnog ratnog druga- rekla je prije nekoliko mjeseci za “Gloriju“ Nevena Ristić.

Inače, Nevena je prije tri godine bile vjerena za pleseča Vladimira Arsenijevića. Nevena je tada o vjeridbi govorila:

– Mnogima je bio šok, a nama dvoma nešto sasvim prirodno. Ljudi su se otuđili i ne izdvajaju dovoljno vremena za ljubav, prijateljstvo, povjerenje. Koliko god da mnogo radimo Vladi i meni je najsvetije ono što se dešava u našoj kući.

Ne mogu da osuđujem one koji se kasnije odlučuju za brak, ali kod mene se to desilo u pravom trenutku, paralelno sa lijepim i manje lijepim događajima. Tačnije, Vlada je odlučio kada će me vjeriti (smijeh). To me je vratilo u život i ulilo mi snagu- rekla je ranije za “Lijepu i srećnu“ Nevena.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...