Kristijan Golubović, koji je za Kurir izjavio da jedva čeka da ode u zatvor i da će, ako bude trebalo, otići sam i predati se, sada čini sve da ne ode iza rešetaka. Poslije niza „zdravstvenih problema“ koji su mu poslužili da izbjegne izdržavanje zatvorske kazne, Kristijan Golubović sada je pronašao drugi način da ostane na slobodi – ući će u rijaliti.

Prema informacijama do kojih je došao Kurir Stars, nakon poziva za gostovanje u „Parovima“ krimos je sastanak sa urednikom televizije Hepi Milomirom Marićem iskoristio da pregovara o ulasku u rijaliti.

– Milomir je obećao da će učiniti sve što bude mogao da mu odloži zatvor, kako bi Kristijan mogao nesmetano da učestvuje u rijalitiju na Hepi televiziji. Čak je to veče, kad je gostovao u emisiji, Golubović svima kukao: „Ajde, bre, odložite mi zatvor, pa da uđem u ove ‚Parove‘!“ – rekao ja izvor blizak kriminalcu za Stars i dodao da će Kristijanov honorar za učešće u „Parovima“ biti više nego odličan.

Ovim povodom pozvali smo Milomira Marića.

– Kad mu u tome nije pomogao onaj koji je uticajan, kako mogu ja kao običan novinar da mu pomognem? Ja sam Kristijana u emisiju pozvao iz novinarske radoznalosti, ako ne bude bio spriječen, ponovo bih ga ugostio u šouu, ali sumnjam da bismo ponovili rejting te emisije. Rijaliti socijalizuje ljude, ni zatvor ne može da popravi ljude kao što to mogu televizijske kamere. Predlažem da se usvoji zakon da oni koji su osuđeni izdržavaju kaznu u rijalitiju. I u Centralnom zatvoru se sve snima, ali šteta što se to ne emituje, mnogo toga bismo saznali – poručio je Marić.

S druge strane, Golubović je iznio svoju verziju priče:

– Ne ulazim u „Parove“, a za odličan honorar sam ušao kao gost, a ne kao rijaliti igrač. Ne treba niko da mi prolongira robiju, to će medicinski vještaci da odluče. S Marićem uopšte nisam razgovarao o mojoj kazni, pozvao me je i odlično platio gostovanje.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.