Nakon skoro 90 dana učešća u rijalitiju “Farma”, Kristijan Golubović, jedan od glavnih favorita, je rano jutros napustio show. Žestoki momak se najprije žestoko sukobio sa Tamarom Đurić, a zatim i sa Radetom Lazićem, što se završilo fizičkim obračunom. Kristijan se nakon izbacivanja osjeća loše jer je, kako kaže, pretrpio još jednu nepravdu u životu.

– Loše sam, još jedna u nizu nepravdi u mom životu. Nisam ga tak`o, on je izmislio udarac. Promijenila se klima u njihovom timu, vidjeli su da nema šanse da ne pobijedim. Provocirali su me non-stop misleći da ću da prebijem nekog, a ja to nikad ne bih uradio, jer sam ja nasilnik samo prema nasilnicima. Ja na kraju okrenem na šalu, oprostim im, nasmijem ih – govori Golubović.
Kao dobar dio korisnika društvenih mreža, i Golubović smatra da bez njega na imanju u Lisoviću teško može biti zabave.

– Taj šou ne može više da bude šou bez mene. Jer od 25 mediokriteta imali ste jednu svijetlu tačku koja je pravila zabavu, provaljivala. Gledajte “Farmu” narednih pet dana. Ako neko provali nešto ili uradi ja ću pozajmiti 50.000 eura i pokloniti tom nekom. Nemaju stila, hajde da igramo masne fote da bi nam dali kulen, pa gdje to ima. Unosio sam im duh i šalu, bilo je nekad i na ivici vulgarnosti, ali to meni stoji. Moj harem je imao šmek, bile su pozitivne te žene, navodi Golubović, koji zaključuje da bi se, bez obzira na sve, ipak vratio na imanje: “Vratio bih se sada, samo da se oni opamete i kažu izvini. Vratiš sa tri kamere snimak i ne vidiš da ga ja nisam udario, kakvom glavom?”

***

Podsjetimo, tokom jučerašnjeg dana i tokom noći na imanju u Srbiji gdje se snima rijaliti je preovladavalo nasilje.

Kristijan je najprije lavorom gađao Tamaru Đurić, nakon čega je zadruga rijalitija Farma Tamaru sklonila sa imanja.

Svađe na imanju su se nastavile. Ivana i Stanija imale su podužu raspravu što je dodatno uznemirilo Golubovića. Sve se nastavilo odvijati u sobi farmera gdje je bio i Rade Lazić, kojeg je navodno nakon svađe udario glavom u lice te mu nanio ogromnu masnicu.

Stiglo je pismo zadruge u kojem se govori da je Kristijan diskvalifikovan zbog nasilja što je strogo zabranjeno u rijalitiju.

Kristijan je, dok se pakovao, govorio da je sve “namontirano”, a za njim je preko ograde krenula i Jasmina Medenica, no zaustavili su je članovi zadruge te je upozorili da ako napusti samostalno imanje treba platiti kaznu u iznosu od 50.000 eura. Jasmina je odustala od namjere da izađe za Kristijanom pa je uplakana na ogradi ostala zajedno sa Stanijom.

Stanija i Jasmina apelovale su na sve glasače da pokrenu neku akciju kako bi se Kristijan vratio na Farmu, što nije nemoguće ako se prisjetimo da je u prošloj Farmi na taj način vraćena i Goca Božinovska.