KRISTIJAN GOLUBOVIĆ OTKRIO NEŠTO ŠTO JE SVE ZAPREPASTILO: Cecin suprug je…

virealni.online

Kristijan Golubović je na Farmi pričao o svom odnosu sa Cecinim pokojnim suprugom, kao i sa njegovom djecom iz prethodnih brakova,ali nije sve objavljeno odmah.

Kraljica cijelog njegovog života je Natalija, koja mu je rodila blizance Nikolu i Vojina i dvije kćerke, Ja ne znam šta se desilo i kako se desilo pa su se oni rastali, ali njegov izbor moramo da poštujemo,dobar sam sa svom njegovom djecom,sa onim malim sam se malo sporečkao kada se to desilo ono oko kuće.

Ali neću da pričam o tome, dao sam riječ,neću javno da kažem u kakvoj sam relaciji sa gospođom mamom ne slažem se sa mnogim stvarima, ali poštujem nju, rodila mu je dvoje djece,on je izabrao, rekao je Kristijan.

Otkrio je i nove detalje iz njegovog života,Ja odem kod njega, po pare,čovjek izvadio iz neke marame,imao je 75,000 maraka Pita me, Hoćeš još Kao da sam mu sin, čovječe,čada je bila inflacija sjećam se, odem da promijenim 100 maraka i dobijem neke milione, trilione,morao sam pare u đakovima da nosim,rekao mi je da ne moram da vraćam pare, ispričao je Golubović.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...