KRV NA SVE STRANE U ZADRUZI: Mina Vrbaški razbijala staklo i sve bacala ispred sebe (VIDEO)

pink.rs
Mina Vrbaški se već danima žali kako se ne osjeća psihički dobro, a uzrok takvog njenog stanja je odnos sa Nemanjom Đerićem Đeksonom u kog je beskrajno zaljubljena. Ipak njena opsesija njime večeras ju je dovela do ludila te je počela da bijesni i plače te se povukla u izolaciju.

Nakon nekog vremena došla je do kuće kako bi razgovarala sa Đeksonom, kada joj se u jednom momentu nije svidio njegov odgovor ona se zaletjela na ulazna vrata i rukom slomila staklo.

– Jesi normalna ti Mina? Ajde bre više u pi*ku materinu! Daj ruku da vidimo, dođi ovamo, isjekla si se! – vikali su zadrugari, dok su neki potrčali za njom.

Nije prošlo mnogo vremena i Mina se ubrzo vratila u kuću, gdje su stariji takmičali pokušali da je urazumije i objasne joj da tako ne smije da se ponaša. Ona se tada malo primirila da bi poslije desetak minuta ponovo izletjela iz spavaće sobe, počela da vrišti te ponovo razbila staklo na vratima.

– Pustite me! Pustite me svi! – vrištala je Mina iz sveg glasa, dok su muškarci pokušavali da je zadrže kako ne bi napravila veći problem.

Obezbjeđenje je brzo reagovalo, a svi pristuni su došli do zaključka da je Đekson očigledno Minu doveo do ludila.

Kada je Mina izvedena, Jelena Golubović je otrčala do Lepog Miće gdje ga je molila da je nikad ne stavi da bude potrčko zajedno sa Minom jer je se mnogo plaši. Nakon Miće, Jelena je posjetila i Drvo mudrosti gde je kroz suze objasnila šta je muči.

– Mnogo sam uznemireno zbog ove agresije i ove Mine, rekli su da odustane, a ja se ne osjećam smireno pored nje. Stvarno se plašim i srce mi baš lupa, ona je mnogo agresivna, a ja ne želim da budem kolateralna šteta. Plašim se – uznemireno je govorila Jelena dok su joj lile suze.

Drvo je poručilo Jeleni da se smiri i da će sve biti u redu, a kada se vratila u kuću ostali ukućani su je tješili, pa čak i oni sa kojima nje u dobrim odnosima. Kako su izgledale sve ove scene možete vidjeti u snimcima ispod teksta.


0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...