KRVAVI BESKUĆNIK uhapšen zbog JELENINOG UBISTVA: Neobjavljeni detalji o SMRTI pjevačice!

ekskluziva.ba
Beogradska policija privela je sredovječnog muškarca beskućnika, koji je zatečen u blizini borčanskog nasipa, gdje je ubijena pjevačica Jelena Marjanović, a čija je garederoba bila u potpunosti isprskana krvlju.

Ubistvo koje je potreslo Srbiju dogodilo se 2. aprila prošle godine, kada je 20 sati nakon misterioznog nestanka pjevačice njeno unakaženo tijelo otkriveno u kanalu u naselju Crvenka.

– Tih dana policija je saslušavala sve mještane Crvenke i Borče. Međutim, uznemirujuće je bilo otkriće krvavog beskućnika u blizini nasipa na kome je Jelena Marjanović posljednji put viđena. Policija je tokom pretrage terena naišla na muškarca koji je bio u potpunosti obliven krvlju – otkriva dobro obavešten izvor.

Kako se saznaje, policija je munjevitom reakcijom odmah stavila lisice na ruke beskućniku.

– Sve se odvijalo neposredno nakon pronalaska Jeleninog leša u kanalu. Čovjek je govorio nepovezano i nije mogao da objasni zašto je isflekan krvlju. Operativci su posumnjali da je možda on potencijalni ubica i odmah ga priveli na razgovor – objašnjava izvor.

Prema njegovim riječima, sva garderoba je odmah oduzeta i poslata na vještačenje.

– Čovjek je zadržan neko vrijeme, sve dok u policiju nisu dospjele analize krvi. Ispostavilo se da je krv njegova, a ne Jelenina, kao i da na njemu nema nikakvih DNK tragova pokojne pjevačice. Nakon toga, on je pušten iz policijskog pritvora – dodaje sagovornik.

Međutim, policija ne odustaje od potrage za ubicom pjevačice, a vjeruje se da se i on i dalje kreće u blizini mjesta zločina.

Operativci i dalje rade na proveri baznih stanica, a istraga je toliko detaljna da ponovo pregledaju snimke nadzornih kamera.

– Poklapanje baznih stanica ljudi koji su bliski pjevačici u trenutku Jelenine smrti definitivno postoji. Policija vjeruje da je ubica neko ko se još uvijek nalazi u Borči, u neposrendoj blizini male Jane i Zorana Marjanovića – dodao je sagovornik.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...