U okviru 24. kola Super lige sastali su se Crvena zvezda i Partizan. Utakmica velikog rizika kao što je uvijek opet se pokazala kobnom jer su frakcije Grobara napravile kaos na tribini i izazvale intervenciju policije.

Niti 162. ‘vječiti derbi’ nije mogao proći bez incidenta. Uoči najvećeg derbija srpske lige huligani Zvezde napali su reportere portala Telegraf.rs, a na tribinama gdje su smješteni Grobari (navijači Partizana) došlo je do međusobnog sukoba.

Partizan je podijeljen i frakcije navijača već neko vrijeme ratuju međusobno. Tako je do eskalacije došlo kada se poveća grupa huligana s južne tribine zaletjela prema ‘kavezu’ u kojima je bila frakcija “Zabranjeni”.

U svojem pohodu čupali su stolce, bacali ih po zaraćenoj strani, a policija je intervenirala tek kada je situacija izmakla kontroli.

Jedan pripadnik policije je ozlijeđen nakon što ga je pogodio predmet s južne tribine. Odmah je intervenirala hitna pomoć, a on je krvavog ramena izveden sa stadiona.

Utakmica je još uvijek u tijeku, a rezultat je 0-0.

Više saznajte na izvornom linku: Boris Trifunović – Krvavi ‘vječiti derbi’: Grobari se potukli međusobno, jedan policajac je ozlijeđen / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.