Miljana Kulić po izlasku iz “Zadruge” rješila je, kako se navodi, da poradi na svom fizičkom izgledu. Temperamentna rijaliti mama tako je otišla da sredi zube, te se za pomoć obratila jednoj ordinaciji u Nišu. Međutim, kada je sve bilo gotovo, nije imala para da plati, niti se više javljala zubaru.
Nakon što su joj ustanovili šta sve treba da se uradi kako bi imala blistav osmijeh, prihvatila je ponudu da joj urade potpuno nove implantate u gornjoj i donjoj vilici. Objasnila im je da će sve platiti tek kada sve bude gotovo. Skoro svaki dan je dolazila kod zubara dok sve nije bilo završeno, a kada je dobila blistav osmijeh i željeni efekat, shvatila je da nema novca da plati.

-Prvo je zaposlenima u ordinaciji rekla kako će doći sutradan da plati, a kada se nije pojavila, stomatolog ju je pozvao, da bi Miljana počela da se pravda. Prvo je rekla kako nema novca da plati, a potom da će sve regulisati kada bude dobila novac koji joj duguju mnogi ljudi. Međutim, ni mjesec dana kasnije to se nije dogodilo- ispričao je izvor. Miljana se nije javljala ni medijima koji su pokušali da stupe s njom u kontakt ovim povodom.

Izvor vijesti: Nina Novaković / azra.ba