“Kupila sam diplomu medicnskog fakulteta i otišla u Njemačku da radim. 

Jedva sam i srednju završila ali parama sam sve riješila. U Beogradu su me svi znali pa mi nije lahko bilo s lažnom diplomom. Stigla sam u Minhen i počela da radim u jednoj bolnici kao njegovateljica.

Uživala sam u poslu, bila drska sa svima, skoro ništa nisam uradila. 

Problem je nastao onda kada je jednom čovjeku pozlilo a ja sam bila na smjeni. Počeo je da pjeni a ja sam sam u onoj brzini uzela injekciju i kad sam htjela da mu je dam promašila sam venu a njemu je bilo sve gore i gore. Čovjek je nakon par minuta ostao bez svijesti, počeo se gubiti, znala sam da je kraj. 

 Nije preživio a mene su odmah otjerali, osjećala sam se gore nego ikad u životu.

Šta je tu je, pokušat ću s drugom bolnicom.”

Više saznajte na izvornom linku: – “Kupila sam diplomu medicnskog fakulteta i otišla u Njemačku da radim…” / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.