Kontroverzni biznismen Dejan Dragojlović 2001. godine kupio je sve karte za koncert Goce Tržan u Sava Centru, kako bi njegova voljena pjevala samo njemu. To je bilo sve o čemu se pričalo tih dana, a posebno onda kad se nakon ove situacije oglasio njen nekadašnji menadžer Gane Pecikoza, pa iznio tvrdnju da je “koncert za jednu osobu” bio marketinški trik.

Međutim, prije pet godina, pjevačica je i sama progovorila o svemu pa istakla:

– Da je to istina, mislim da je novinarski posao da odeš u Sava Centar i da pitaš kada su sklonjene karte za Sava Centar. Za prvi dan. Karte za prvi dan Sava Centra sklonjene su dva dana poslije zakazivanja koncerta. Toliko o marketinškom triku.

– U tom trenutku ja sam izdala album ‘Želim da se promijenim’. Radila sam utorak, srijeda, četvrtak, petak, subota i uopšte mi nije bio potreban nikakav marketinški trik. To je uradio neko za mene. Za mene kao ženu – objasnila je Goca u emisiji “Iz profila” na Grandu.

Goca i Gane Pecikoza prekinuli su saradnju nakon njegovih izjava o navodnom marketinškom potezu pjevačice. Inače, Pecikoza je Goci bio menadžer, ali i kum.

Podsetimo, Dragojlović je privukao ogromnu pažnju medija kada je kao vlasnik jedne firme uhapšen u okviru akcije “Kraba”, zbog navodnih malverzacija sa nabavkom uređaja u Institutu za onkologiju i radiologiju. Godine 2016. Dragojlovića je sud oslobodio ovih optužbi.

 Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba