Kažu da vilu Đorđa Balaševića koja se nalazi u Istri, blizu Umaga tačnije u Brtoniglu radnici udarnički rade da bi do ljetnje sezone doveli u red prostor od 200 kvadratnih metara kolika je vila ovog popularnog Vojvođanina.

Saznali smo da je vila koštala blizu pola miliona eura a da je uplaćena preko firme Balaševićeve kćerke.

Nakon što se pročulo za novo stambeno vlasništvo Balaševića počelo se špekulisati kako će preseliti u Hrvatsku.

Naravno on je to opovrgao riječima da će izdavati pomenuti prostor u ljetnoj sezoni premda mu se itekako dopada i položaj i okruženje same građevine a okružuju ga inače vile identičnog izgleda čiji su vlasnici većinom stranci.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.