ZA najmlađu samoostvarenu milijarderku na svijetu izolacija i ostanak kod kuće nisu ništa novo.

Naime, Kylie Jenner je mjesecima skrivala svoju trudnoću od javnosti te je provodila puno vremena kući, a sada je otkrila i što je tada radila da bi se izborila s dosadom, kako bi potaknula svojih preko 166 milijuna sljedbenika da budu odgovorni i ne izlaze iz kuće, piše Glamour.

“Molim vas, ostanite unutra i prakticirajte društveno distanciranje”, napisala je u svojim Instagram storyjima, a zatim je predložila i nekoliko ideja za zabavljanje kod kuće.

“Kad sam bila trudna, nisam izlazila iz kuće i tako sam uspjela držati trudnoću u tajnosti. I nikad mi nije bilo dosadno. Imala sam spa dane i uživala u dugim kupkama, njezi kože i kose”, napisala je, a otkrila je i još jedan, pomalo iznenađujući način na koji je kratila vrijeme.

“Slagalice! Složila sam mnogo slagalica dok sam bila trudna. Mislim da su slagalice podcijenjene”, zaključila je Kylie i još jednom poručila svojim pratiteljima da se moguće zabaviti i kod kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kylie je u svojoj posljednjoj objavi na Instagramu upitala obožavatelje za filmske prijedloge, a gledanje filmova i serija je svakako još jedan od načina na koji se možete zabaviti kod kuće.

Ako ste, pak, izolirani u paru, OVDJE pronađite prijedloge za romantični spoj u četiri zida. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Više saznajte na izvornom linku: – Kylie Jenner podijelila savjete za izolaciju koje je naučila dok je skrivala trudnoću / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.