MARIO MANDŽUKIĆ sprema je pristati na transfer u Manchester United, ali to još uvijek nije dovoljno da bi se završio transfer jer je Mandžukić ugovorom vezan za Juventus do ljeta 2021. godine.

Juventus ga zbog toga ne želi pustiti tek tako, posebno nakon što je već jednom odbio United, a odbijao je i ponude iz Katara i Kine, dakle, ne žuri mu se otići iz Torina.

Sportski direktor Juventusa, Fabio Paratici, tu činjenicu maksimalno koristi i pokušava od United izvući što veću odštetu. Jučer je glavni operativac Juventusa odletio u London kako bi dogovorio Mandžukićev transfer. 

Pregovori su u tijeku

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Talijanska La Stampa javlja kako Juventus nije spreman ići ispod deset milijuna eura odšteta za Mandžukića, dok United ima potpuno suprotne želje, oni su spremni dati najviše pet milijuna eura.

U Unitedu smatraju da je deset milijuna previše za 33-godišnjaka koji ove sezone nema nijedan nastup za talijanskog prvaka. The Sun piše da je Mandžukić bio spreman sniziti svoja tjedna primanja, koja iznose oko 300 tisuća eura, samo kako bi se realizirao transfer i kako bi on karijeru nastavio na Old Traffordu. 

Na Paraticiju je da nagovori United da poveća ponudu i na kraju zaključi transfer Marija Mandžukića koji već neko vrijeme trenira sam i van Sarrijeva kadra dok čeka odluku klubova. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr