Prostorije Organizacionog odbora Svečane ceremonije otvaranja EYOF-a 2019. posjetio je omiljeni bosanskohercegovački muzički duo, Laka i Mirela.

Šarmantni sestra i brat Laković uživali su u ugodnom razgovoru i druženju sa čelnim ljudima Organizacionog odbora Svečane ceremonije otvaranja te ovom prilikom pohvalili napore Gradske uprave i angažiranih u projektu da ceremonija otvaranja bude događaj kojim ćemo se ponositi.

Laka nam je ovom prilikom otkrio da specijalno za svečanu ceremoniju otvaranja EYOF-a spremaju nešto posebno – samo za pravu raju.

“Čim smo dobili ponudu da uradimo pjesmu za EYOF bili smo jako sretni zbog toga, a pogotovo što je u pitanju sport i omladina iz raznih dijelova Evrope. Pjesma je gotova i svi smo prezadovoljni, a i svi ljudi koji su je čuli su oduševljeni. Također smo se upoznali sa produkcijom Svečane ceremonije otvaranja koja je baš na svjetskom nivou sa velikom binom i pratećim spektaklom, tako da jedva čekamo naš nastup. Hvala organizatorima Svečane ceremonije otvaranja EYOF-a što su nas počastili ovom prilikom da budemo dio ove velike manifestacije”, kazao je svima omiljeni Laka.