Lana Jurčević obukla izazovnu haljinu bez gaćica

Neka se zna, ljepotica si u oba izdanja, poručio je fan

Avaz.ba

Lana Jurčević pozirala je u haljini s prorezima sa strane koji su otkrivali da zgodna brineta ne nosi gaćice.

Ispod izazovne fotografije napisala je poduži tekst o tome kako ona doživljava samu sebe. 

– Ja ću uvijek sebi biti mala klošarica iz kvarta. Nenašminkana, raščupana i u pidžami ili nekim dronjcima. To najbolje znaju oni koji prolaze mojom ulicom dok šetam Šnicku… Ja znam da me u tim izdanjima vi ne vidite i da je teško povjerovati, ali da, mislim da sam tako najsretnija. A kad se ovako “sredim”, to je kao da sam otišla na “izlet” do drugog kvarta, po kojem hodaju napucani, sređeni komadi kojima se uvijek divim kako imaju živaca za toliko sređivanja – napisala je Lana u opisu fotografije.

View this post on Instagram

Ja ću uvijek sebi biti mala klošarica iz kvarta… nenašminkana, rasčupana i u pidžami ili nekim dronjcima 🤗. To najbolje znaju oni koji prolaze mojom ulicom dok šećem Šnicku 😂. Ja znam da me u tim izdanjima vi ne vidite i da je teško povjerovati, ali da, mislim da sam tako najsretnija. A kad se ovako ‘sredim’, to je kao da sam otišla na ‘izlet’ do drugog kvarta, po kojem hodaju napucani, sređeni komadi kojima se uvijek divim kak imaju živaca za toliko sređivanja 💃🏼. Ali, Nije loše za promjenu – Promjene su uvijek zabavne 😇 Osim kad nakon toga moram pospremat sav taj nered 🤪

A post shared by Lana Jurcevic (@lana_jurcevic) on

– “Draga Lana, ti da staviš vreću za smeće na sebe, izgledala bi kao milion dolara”, “Neka se zna, ljepotica si u oba izdanja”, poručili su joj fanovi.

(Autor: Avaz)