Žena kojoj nema premca i koja ni u 50. godini nema apsolutno ni jednu jedinu manu, sjajna Dženifer Lopez, trenutno briljira na svim poljima. I dok sa velikim nestrepljenjem cijeli svijet iščekuje njen novi film “Hustlers” u kojem igra striptizetu, ona uživa u ljubavi sa vjerenikom Aleksom Rodrigezom.

Slavni par bio je na proslavi 60. rođendana nekadašnjeg košarkaškog asa Majkla Džonsona, koji je organizovao luksuzno rođendansko slavlje na jugu Francuske.

Džej Lo je za ovu priliku obukla dugu suknju na tufne sa ogromnim prorezom koji je sezao sve do struka, a gore je imala top na vezivanje sa dugim rukavima.

Malo ko je uspio da ostane ravnodušan na njene trbušnjake, na koje, iako smo već navikli, svaki put iznova reagujemo. A tek kada je dunuo vjetrić…

Naime, dok je silazila sa jahte, suknja na tufne otkrila je izvajane noge ove seks-bombe i jedne od najpoželjnijih i najbogatijih žena svijeta, a fotoreporteri su ovaj momenat sa zadovoljstvom zabilježili.

Na kraju, reći ćemo da se vidjelo i sve i ništa, s obzirom na to da je više nego očigledno da Dženifer ima gaćice u boji kože. Dakle, zaključujemo da je bila spremna na ovako nešto, što je za nju kao pravog profesionalca potpuno očekivano.

 

Foto: Profimedia/Mega Agency

Izvor vijesti: Ognjen Škundrić / azra.ba