Roditelji Darka Lazića, majka Branka i otac Milan, i dalje su zabrinuti za zdravstveno stanje njihovog sina koji se poslije teške saobraćajne nesreće nalazi u bolnici u Zemunu, gdje će mu sljedeće nedjelje biti urađena još jedna operacija.

Njima je oporavak starijeg naslednika toliko važan da će, ukoliko bude bilo potrebe, prodati i kuću u Brestaču u koju je pjevač navodno uložio 300.000 eura.

– Darkovi roditelji su zahvalni svim ljudima koji na bilo koji način žele da pomognu njihovom sinu. Međutim, oni ne žele nikoga da opterećuju i da sjede skrštenih ruku jer znaju da je liječenje skupo i da Darko narednih mjeseci neće moći da radi, pa su odlučili da oglase njegovu nekretninu u Brestaču. Njima je zdravlje njihovog mezimca najbitnije i prodaće sve samo da se oporavi. Oni inače skromno žive i nemaju ušteđevinu, tako da nemaju mnogo izbora u ovom trenutku – priča naš izvor.

On kaže da su Branka i Milan svjesni da kuću neće moći da prodaju za onoliko novca koliko je u nju uloženo, ali nikako ne žele ni da se zadužuju kod ljudi.

– Na svu sreću, Darkov oporavak ide na bolje. Pjevač lijepo reaguje na sve terapije i svjestan je svega, komunicira sa majkom i ocem. Jasno mu je da je u velikom problemu i roditeljima je dao dozvolu da preduzmu sve što oni smatraju da treba, samo da se oporavi i da stane na noge. Branka i Milan mu još nisu rekli da planiraju kuću da prodaju jer ne žele da ga uznemiravaju. Naravno, neće ni da je prodaju budzašto jer je od temelja urađena kvalitetno, a i u nju je uloženo mnogo novca – tvrdi naš sagovornik.