“Postoje dva snimka kobnog džoginga na nasipu Borči 2. aprila 2016. godine poslije kojeg se pjevačici prema riječima njenog supruga izgubio svaki trag. Prvi je zabilježila kamera prodavnice i na njemu se navodno vidi Jelena. Drugi je zabilježila kamera gradskog autobusa i na njemu se vidi biciklista na nasipu”, kaže izvor iz istrage. On dodaje da ima indicija da je na snimku dvojnica Jelene Marjanović.

“Sumnja se da je na snimku mlada crnka obučena u plavu trenerku. Njeno lice se ne vidi jasno i zasad nema potvrde da je to Jelena. Na istom snimku se ne vidi ni mala Jana u kolima što dovodi u pitanje Zoranovu izjavu da su on i njegova ćerka bili na nasipu dok je Jelena trčala”, objašnjava izvor.

Komšije Zorana Marjanovića tvrde da je Zorica Zoka Mitrović njegova djevojka, koja je inače organizatorka programa na jednoj televiziji.

“Zoran je završio iza rešetaka na pravdi boga i vrlo brzo će biti pušten. U zatvoru je čovjek koji je svoju ženu držao kao malo vode na dlanu. Obećavamo da će vrlo brzo izaći na vidjelo ko je ubica i da će Zoran biti u svojoj kući gdje mu je mjesto”, kaže Zorica Zoka Mitrović koja je poslije Jeleninog ubistva pokrenula na društvenoj mreži Fejsbuk stranicu “Podrška Zoranu Marjanoviću”.

Ona se poslije njegovog hapšenja angžovala da mu nađe najboljeg advokata. Zorcia je odbila da komentariše šokantnu tvrdnju Zoranovg oca Vladimira koje je poslije privođenja njegovog sina rekao da je Jelena bila u vezi sa oženjenim tajkunom i da je on ubica. Zorica tvrdi da nije u vezi sa Zoranom kao što pričaju komšije.

“To su laži! Što me pitate takve stvari”, odbrusila je ona. Ipak komšije tvrde da stalno sreću Zoku.

“Rano ujutru iz njihove kuće ide na posao. Čuli smo da radi na TV Hepi kao organizator porograma i da je radila u petoj sezoni Parova”, kažu komšije.