Srpski veznjak Dejan Stanković u velikom razgovoru za Mondo prisjetio se svojih igračkih dana, posebno onih u Interu gdje je s Joseom Mourinhom osvojio Ligu prvaka.

“Osmi maj. Materazzi, Chivu i ja na večeri. To je bilo dva tjedna prije finala Lige prvaka s Bayernom. Jose je bio u Berlinu sa suradnicima pogledati Bavarce u finalu njemačkog kupa protiv Werdera.

Materazzi mu šalje poruku: ‘Mister, kakvi su?’ pa mu stiže odgovor: ‘Sve pod kontrolom, dobivamo 2:0.’ Znači, postoji SMS, postoji datum i tu su tri jaka svjedoka. Bili smo sa suprugama, mogu i one potvrditi. Znao je dvije sedmice ranije tačan rezultat u Madridu”, prisjetio se bivši srpski reprezentativac.

Inter je te večeri u Madridu pobijedio 2:0 golovima Diega Milita, a potom se Dejan prisjetio anegdote sa Zlatanom Ibrahimovićem.

“Volio se jako šaliti kad bismo dobili premiju. Uzme onu kuvertu i pusti je da mu padne na nogu.

Pa onda kuka kako ga boli noga, kao da je cigla pala, aludira na to da je dobio puno novca. Pa ga pitam: ‘A što, naši padaju lagano kao suhi listovi.”

Djevojka Džanana Muse neodoljivo podsjeća na Ronaldovu bivšu

Džanan Musa definitivno živi svoj san. Osim što je u protekloj godini otišao u najjaču košarkašku ligu na svijetu (NBA), ovom reprezentativcu Bosne i Hercegovine ide dobro i van parketa, što se može vidjeti po njegovom Instagram profilu.

Uspješni sportaši poput Muse oduvijek su bili pravi magneti za lijepe i atraktivne djevojke, pa stoga ne čudi što jednu takvu kraj sebe ima upravo i on sam, a djevojka koja je osvojila njegovo srce zove se Sara Hamzić i inače je iz Gračanice.

Pretpostavlja se da je ljubavna romansa ovog para započela u Sarajevu, gdje Sara studira, a da u njihovom odnosu ima nešto više od prijateljstva potvrdio je i sam Džanan objavivši na Instagramu fotografiju na kojoj su zajedno u zagrljaju.

Fotografija je, naravno, za kratko vrijeme izazvala mnoštvo reakcija. Njegovi brojni pratioci su mu u komentarima čestitali, a među njima i popularni televizijski voditelj Tarik Filipović, koji je paru poželio sreću stavivši srce ispod fotografije.

O Sari se ne zna previše, no ako je suditi prema fotografijama koje objavljuje, zaista uživa pozirati ispred objektiva i primjetno je da ima istančan modni ukus.

Mnogim stranicama je ranije bila interesantna zbog nevjerovatne sličnosti sa manekenkom Irinom Shayk koja se zabavljala sa Cristianom Ronaldom.