Lejlu Hajrović (Leyla), suprugu fudbalera Izeta Hajrovića na Instagramu prati preko 250 hiljada ljudi, iako joj njeni pratioci uglavnom ostavljaju pozitivne komentare, otkrila je da ponekad dobije zaista ružne i uvredljive poruke.

Na Storiju svog Instagram profila pokazala je kakvu joj je poruku uputila jedna žena, a odlučila je i javno odgovoriti na nju.  

Koja si ti jadnica. Bolje rodi dijete, ćurko bolesna, seljanko – glasio je komentar koji je dobila. 

Međutim, influenserka i supruga fudbalera nije otkrila njeno ime, već samo da se radi o odrasloj ženi.

Potom je prokomentarisala poruku koju je dobila. 

– Primitivizam. Kao što sam već jednom rekla, to samo kod nas ima… Zamislite da ovo neko napiše nekome ko ne može imati dijete. Hvala Bogu, zdrava sam, ali dotična gospođa u zrelim godinama bi trebala hitno razmisliti o svom ponašanju. Umjesto da bude primjer mladima, samo pokazuje da danas respekt, poštovanje, kultura i te stvari očigledno ne postoje. Žalosno – napisala je Lejla.

Svojim se pratiocima obratila i videoporukom u kojoj je rekla da nju takvi komentari ne diraju te da joj na jedno uho uđu, a na drugo izađu. Potaknula ih je da se ni oni sami ne obaziru na zlobu drugih ljudi.Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Lejla Hajrović odbrusila ženi koja joj je poslala odvratan komentar o djeci / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.