LEPA BRENA POBIJESNILA ZBOG PRIJE I FILIPA: Ne dam pare! Dosta mi je vaših s*anja!

ekskluziva.ba
U porodici Živojinović nikada dosadno! Kako Svet piše, Lepoj Breni su u posljednjih nekoliko nedjelja stizale čudne poruke, prvo na društvenim mrežama, a zatim i na telefon. Izvori tabloida Svet javili su da ju je sadržaj poruka izuzetno potresao.

– “Breni su pisali da posjeduju nekakav kompromitujući snimak Aleksandre i Filipa. Navodno, video je nastao u Crnoj Gori, neko ih je snimao mobilnim telefonom dok su imali se*s u svojoj hotelskoj sobi. Ispostavilo se da on stvarno postoji, jer su joj poslali nekoliko kadrova kako bi se uvjerila. Tražili su od nje 20.000 eura kako sve ne bi završilo u novinama“, rekao je sagovornik tabloida Svet, inače blizak Breni.

Brena se izuzetno uplašila jer je odmah pomislila kako to može uticati na Aleksandrin posao, ali i na ugled cijele familije. Ona nije željela da se petlja, sve slike i poruke proslijedila je Aleksandru i Filipu i dodala: “Rješavajte ovo, ja ne dam nikakve pare. Morate biti pametniji i obazriviji kad putujete, šta radite i kako se ponašate.”

Nakon svega, Filip je uspio da zataška cijelu stvar, a ti ljudi koji posjeduju snimke i slike iz Crne Gore više se nisu javljali. Da li je platio to što su tražili ili je uspio da se s njima nagodi na neki drugi način nije poznato, prenio je tabloid Svet.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...