Druga provjera nije izgledala dobro. Nakon 9-1 pobjede nad celjskim Šampionom na Rujevici, u Umagu je došao 1-2 poraz od češkog drugoligaša FC Slovacko. Rijeka je usred napornih priprema i dogodio se poraz. Bolje u pauzi nego u prvenstvu…

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Bolje je u drugom poluvremenu izgledala ‘pričuvna’ postava od startnih 11. Darko Velkovski nije igrao jer opet ima problema s ozljedom mišića, a Simon Rožman je u 90 umaških minuta koristio ove dvije 4-2-3-1 postave:

Prskalo (od 46’ Pandur), Tomečak (od 59’ Raspopović), Escoval (od 59’ Čeliković), Galović (od 59’ Lepinjica), Smolčić (od 59’ Štefulj), Capan (od 59’ Halilović), Pavičić (od 59’ Lončar), Acosty (od 59’ Murić), Andrijašević (od 59’ Iglesias), Gorgon (od 59’ Vuk), Čolak (od 59’ Puljić).

Gol je zabio kapetan Alexander Gorgon u 55’, debitirao je Nino Galović i sigurno će biti stopersko pojačanje, a očekuje se da preuzme i jednu od liderskih uloga u riječkoj svlačionici.

Bijeli će na opet na travnjak u petak, također u Umagu, protiv mađarskog drugoligaša Budafoki MTE, a navijači se u međuvremenu zabavljaju vijestima i ‘vijestima’ tj. špekulacijama oko prijelaznog roka.

Jedna od takvih govori kako je Dinamo za Ivana Lepinjicu ponudio 4 milijuna eura, ali da je taj je iznos predsjednik Mišković odbio ne želeći ni početi pregovore ako se ne krene od 5 milijuna.

S KVARNERA U KAYSERISPOR

Kvržić je otišao kod Žutog u Tursku, Rijeci ide 400.000 €

Silni potencijal Ivana Lepinjice zanimljiv je Chelseaju i Tottenhamu koji prate mladog hrvatskog reprezentativca, ali na spomen medijskih napisa o kombinaciji da bi dečko mogao u Maksimir najvažniji ljudi Rujevice ‘i on i off the record’ emitiraju samo čuđenje.

Vrijeme je mercata… U eter se puštaju i informacije i polu-informacije i fantazije. Neke od ‘vijesti’ mogu potencirati klubovi i menadžeri željni dizanja cijene ili mediji željni ‘jeftinih klikova’.

Navijači mogu očekivati još odlazaka pa, ako se to dogodi i ako se zaradi, logičnim slijedom bit će i dolazaka, ali…

Rijeka živi od prodaje igrača. I nema igrača o čijoj se prodaji, ako na stol padne četiri milijuna eura, ne bi opako ozbiljno pregovaralo. Da netko zaista ozbiljno dođe sa tim iznosom itekako bi imao bi s kime sjesti za stol.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Lepinjica? Da Rijeka zaista dobije ponudu od 4 milijuna, pregovaralo bi se / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.