ROBERT LEWANDOWSKI, u razgovoru za Süddeutsche Zeitung, rekao je što smatra problemom u svlačionici Bayerna čiju je krizu prošlog vikenda Niko Kovač platio poslom. Ako je to pravi problem, Kovačeva smjena neće riješiti krizu bavarskog diva.

Prema poljskom napadaču, Bayernu nedostaje više vođa u svlačionici i na terenu.

“Ako se kralježnica momčadi sastoji samo od Neuera i Lewandowskog, to nije dovoljno. Trebali bismo imati vođu u svakoj liniji – na golu, u obrani, u vezi, u napadu. To bi bilo savršeno jer ne može jedan igrač nositi sve”, rekao je Lewa.

Smatra da je to jednostavno problem cijele mlađe generacije, koja jednostavno funkcionira na drukčiji način.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mlađi igrači su dosta rezervirani i imaju problem s jezikom. Ali dva ili tri mjeseca u novoj zemlji trebala bi biti dovoljna za sporazumijevanje i to očekujemo. Previše se boje govoriti. Ova generacija piše puno poruka na telefonima, komunicira na internetu, ali manje razgovara. To je kulturološki problem”, zaključio je Lewandowski.

Bayern je u prvoj utakmici nakon što je od Nike Kovača klupu privremeno preuzeo njegov pomoćnik Hansi Flick pobijedio Olympiacos 2:0 u Ligi prvaka, a danas ga u 18:30 sati očekuje bundesligaški derbi protiv Borussije Dortmund.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr