Srbijanski mediji su objavili snimak Ninoslava Jovanovića poznatijeg kao Malčanski berberin koji je posljednjih dana digao Srbiju na noge. On je oteo djevojčicu Moniku Karimanović koja je spašena prošle nedjelje. Malčanski berberin je nakon 16 dana uhapšen danas u rodnom selu Malča a srbijanski Kurir je došao do snimka koji prikazuje trenutak hapšenja.

Na snimku se vidi kako Jovanović leži na zemlji opkoljen policijskim snagama.

Podsjetimo, Jovanović je viđen u blizini svoje kuće, a kada je prijavljen policiji, pobjegao je ka groblju. Tamo je i uhapšen.
 Prvo što je rekao bilo je “nemojte da me bijete!”

On je potom otkrio da 9 dana nije jeo, pa policija pretpostavlja da je posljednji put jeo sa otetom Monikom, kada su na groblju pronašli bombone.

Snimak hapšenja pogledajte OVDJE


Više saznajte na izvornom linku: Avaz.ba – Ležao na zemlji i govorio “nemojte da me bijete” / (avaz.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.