Lidija Bačić je najljepša Hrvatica 2017 godine, pogledajte fotografije (FOTO)

virealni.online

Izabrana je najljepša Hrvatica u 2017 godini prema izboru Indexa, nakon višesedmičnog glasanja,za titulu najljepše borilo se oko 80 najljepših Hrvatica, a najljepša je Lidija Bačić, prenosi Indexhr.

Iako je izbor bio napet te se na vrhu smjenjivalo nekoliko dama, Lidija je iz svakog kruga izlazila kao pobjednica te je na kraju odnijela uvjerljivu pobjedu s 1600 glasova više od svoje najljuće konkurentice, Nives Celzijus,najveće iznenađenje izbora bila je manekenka Anamaria Raič, koja je osigurala treće mjesto sa zavidnih 4000 glasova.

Lidija je rođena 4 augusta 1985 u Splitu, a pjevanjem se počela baviti s deset godina prvi javni nastup imala je na Dječjem Festivalu 1997 godine gdje je osvojila prve nagrade žirija i publike pjesmom Miše Limića Zaljubljeni dječak,sedam godina bila je glavni vokal vokalno plesne skupine Perle s kojima je 2001 godine nastupila na Dori.

Početkom 2008 godine sklopila je saradnju s hrvatskim kompozitorom Markom Tomasovićem, s kojim je realizirala svoj prvi singl Dan iza vječnosti, englesku verzijuAll I ll Ever Need i Kišu.

Šira publika upoznala ju je kad je počela pjevati o viskiju 2014 godine te navukla zeleni uski kombinezon u spotu za pjesmu Kaktus godinu kasnije,otada njena popularnost raste, svaka njena fotografija na društvenim mrežama izaziva veliku pozornost, a Lidija nastupa po Hrvatskoj punom parom.

Pobjedom u Indexovom izboru najljepše Hrvatice naslijedila je Barbaru Radulović, Franku Batelić, Lanu Jurčević, Antoniju Mišuru Sandrić i Vanju Halilović.0

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...