Lidija Bačić u donjem vešu: “Hvala Bogu ne moram si dorađivati tijelo kao sve”

index.hr
LIDIJA BAČIĆ pozirala je u donjem rublju, uz poruku s brojnim hvalospjevima na vlastiti račun.

LIDIJA BAČIĆ pozirala je u donjem rublju, uz poruku s brojnim hvalospjevima na vlastiti račun.

“Hvala Bogu ne moram dorađivati tijelo i sebe u photoshopu kao sve. Moj novi i jedinstveni hashtag uz #nevereverphotoshop je i #dokazanouživo! Glas već znate jer je pobrao sve nagrade. Lille – borac za Instagram istinu”, napisala je pjevačica uz fotografiju u golišavom izdanju.

Njezini fanovi, kojih na Instagramu broji 188 tisuća, brže-bolje obasipali su je komplimentima i lajkovima. “Slažem se”, “ti si žena mojih snova”, “ne moraš ništa, i ovako si boginja”, tek su neke od brojnih reakcija.

Osim toga, Lidija je najavila i novi singl te obavijestila fanove da samo tijekom kolovoza ima 10 koncerata. S jednog od njih, iz Petrinje prije nekoliko dana, objavila je i nekoliko kadrova na Instagramu.

Inače, poznati splitski estradni menadžer Ivan Bubalo bio je pun hvale za Lille, napisavši kako je “pomela takozvani Splitski festival”.

Srpska starleta se smočila u Crnoj Gori, a kad je počela da se presvlači shvatila je da joj kupaći uopšte ne treba i skinula je sve! (FOTO)

Jagodinku nije bilo blam što je plaža krcata, i što je svi šokirano gledaju.

Nakon silnih blamova kojih se svi sjećamo (a po jednom od njih je i dobila nadimak Mimi Oro), ova djevojka iz Jagodine ne preza od golotinje, pa smo je tako potpuno nagu uhvatili na plaži u Crnoj Gori – i to na punoj plaži usred Budve!

Kada se Milica Živanović prije nekoliko godina pojavila na domaćoj javnoj sceni, bilo je jasno da je u pitanju skandal majstor koji nema zadršku ni u čemu.

Iako su na istoj uživali roditelji sa djecom, Mimi je svima bez blama pokazala svoje obline i prilično drugačiji izgled od onog koji pamtimo, kada se tek pojavila.

Vrele fotke sa bazena: Kaća Grujić se skinula u kupaći, a kada se okrenula, pokazala je nenormalno seksi guzu! (FOTO)

Pjevačica Katarina Grujić zbog velikog broja nastupa, kako u zemlji, tako i na Crnogorskom primorju, koristi svaku priliku da se osunča i okupa ako ne u moru onda bar na nekom bazenu.

Ekipa Telegrafa koja vrijedno radi na Crnogorskom primorju, i prati naše poznate face, uslikala je popularnu pjevačicu na jednom bazenu u Budvi kako se uz knjigu i poneki koktel opušta.

Zadnje diskusije / FORUM

Anketa

Da li se osjećate sigurno u vlastitom gradu ?

Loading ... Loading ...