ŠOK u Francuskoj. Glavni liječnik petoplasirane momčadi francuskog prvenstva Reimsa Bernard Gonzales (61) počinio je suicid nakon što je saznao da je pozitivan na koronavirus. Isti je nalaz imala i njegova supruga.

Le Parisien javlja kako je liječnik Reimsa u svome domu ostavio oproštajno pismo koje povezuje njegov čin sa zarazom covid-19.

Arnaud Robinet, gradonačelnik Reimsa, kazao je da je šokiran. Rekao je kako je nesretni Gonzales predstavljao jedan od stupova nogometnog kluba Reims. Sudjelovao je u njegovom povratku u Ligue 1, vodeći brigu o igračima.

”Bio je klupski liječnik, vrhunski profesionalac, kojeg su svi cijenili. Znam da je ostavio poruku da objasni svoju gestu, ali ignoriram njen sadržaj”, kazao je gradonačelnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Reimsa Jean-Pierre Caillot jednostavno je bio u šoku.

“Ostao sam bez riječi, jednostavno sam šokiran”, rekao je Caillot.

U Francuskoj je do sada zabilježeno blizu 90.000 tisuća slučajeva zaraze koronavirusom, dok je život izgubilo više od 7500 ljudi.

Médecin. Artiste. Stadiste.
Docteur Gonzalez.
💔 pic.twitter.com/Wlw6Bbr7gc

— Stade de Reims (@StadeDeReims) April 5, 2020

👔 Jean-Pierre Caillot : « Je suis abasourdi, prostré. (…) Sa mission au club de plus de 20 ans a été réalisée avec le plus grand professionnalisme, de manière passionnée et même désintéressée. C’est un drame qui nous frappe. »

L'hommage du Président : https://t.co/86mJedHBer

— Stade de Reims (@StadeDeReims) April 5, 2020

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?


Više saznajte na izvornom linku: – Liječnik francuskog prvoligaša se ubio nakon što je saznao da ima koronu / (index.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.