Popularna voditeljica Ecija Ivušić ima mnoštvo udvarača, pogotovo otkako je postalo jasno da je njena veza s Nikolom Pokrivačem došla kraju.

Zgodna voditeljica svakodnevno prima brojne komplimente, a sada je s pratiteljima podijelila i jednu poruku s WhatsAppa.

Misteriozni tip kojeg je Ecija potpisala kao Hercegovac poslao joj je poruku sadržaja: “Pomolit ću se za tebe.”

“Klasika”, napisala je Ecija i dodala emotikon koji plače od smijeha. Budući da nije otkrivala kontekst dopisivanja, misteriozni Hercegovac i dalje ostaje misterij.Izvor vijesti: Avaz.ba / azra.ba

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.