Olimpijska prvakinja, svjetska prvakinja, 82 (!) puta pobjednica na utrkama Svjetskog kupa, ukupno 137 postolja… Lindsey Vonn (35) je uzduž, poprijeko (i uglavnom nizbrdo) 100% zaslužila skijašku mirovinu u koju je otišla 19. veljače 2019.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Sad su joj neke druge priče u fokusu. Žena je sva u pripremama za vjenčanje sa kanadskim hokejašem P.K. Subbanom (30), a to je mnogima divna, ali dosta naporna zadaća pa se Lindsey odlučila malo odmoriti bez ikoga. Same, ona i njena ljubimica, kujica Lucy.

O svojem je relaksu javnost obavijestila fotografijom na kojoj je ujedno pokazala kako izgleda samo u bikiniju i bez šminke. I zaručnik je bio oduševljen onime što vidi pa to i prokomentirao ispod objave.

Lindsey Vonn si je uzela mjesece i mjesece odmora nakon kraja karijere i oporavka od ozljeda pa je namjerno odabrala aktivni odmor u prirodi, a ne neku udobnu priču sa odsjedanjem u hotelu, ljenčarenjem i uživanjem u hrani bez trošenja kalorija.

Sa svojim budućim suprugom uživa u slobodnom vremenu kad god i on nađe vremena. P.K. Subban je još uvijek aktivni NHL majstor koji igra za  New Jersey Devilse.

Lindsey je profesionalna skijašica postala već sa 16 godina. Karijeru su joj obilježili kolosalni trijumfi, ali i stravične ozljede pa kada pokaže nešto obnaženiju fotografiju svoje pozadine redovito podsjeti kako se ožiljci ne vide jer su ‘s druge strane’.

POGLEDAJTE VIDEO SERIJAL ‘ZENZACIJA’ SA IVANOM ŠARIĆEM:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Više saznajte na izvornom linku: Danijel Vukušić – Lindsey Vonn u bikini izdanju, P.K. Subban očaran ‘gluteusom’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.