Drage Zagrepčanke i Zagrepčani, ponosan sam da sam sa strašću i neizmjernom ljubavi vodio našu reprezentaciju. Zahvalan sam svim generacijama i ovoj reprezentaciji koja je pokazala nevjerojatno zajedništvo, rekao je Lino Červar na dočeku srebrnih rukometaša.

“Kauboje” je na Trgu bana Jelačića dočekalo oko 5000 ljudi, a rukometaši su, unatoč suzama večer prije u Stockholmu nakon poraza od Španjolske u finalu, bili sjajno raspoloženi.

Izbornik se posebno obratio mladima i njihovim roditeljima.

– Radujem se da ovdje vidim puno djece i puno mladeži. Zato govorim, roditelji, vodite svoju djecu i pomognite im kad im je teško. A molim i djecu za beskrajnu zahvalnost prema svojim roditeljima da im znate reći “hvala”. I nema toga koji će nam uzeti obitelj, obitelj je kolijevka života. I ovi dečki su pokazali kako se bori kad je najteže.

Foto: 24sata.hr

– Još nešto sam Vam htio reći. Da, dobili smo državu, ali imamo sve manje djece. Zato nam treba zajedništvo svaki dan. Da bismo opet išli u budućnost trebaju se poštivati univerzalne vrijednosti, a to su istina, pravednost i ljubav – zaključio je Lino.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Tema: Rukometni Euro 2020.

Više saznajte na izvornom linku: Josip Tolić, Fabijan Hrnčić – Lino Červar na dočeku rukometaša: ‘Imamo državu, ali sve manje djece. Treba nam zajedništvo!’ / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.