Filipa Hrgovića (27) u saudijskom gradu Diraji očekuje deseta borba karijere, protiv Erica Moline (37). Bit će to 10. profesionalna borba za Filipa u kojoj može zaraditi 15.000 dolara. 

Foto: 24sata/PIXSELL

– Odradio sam odličan kamp, posve druga priča od Meksika, gdje nismo imali ni svlačionicu. Sad je to bio luksuz – ispričao je Hrgović za RTL, koji će u subotu popodne i prenositi borbu.

TIMOTHY MOTEN (27)

Joshuino tajno oružje: Čistio je tepihe, dao otkaz i pratio Ruiza

Gledatelji će ovaj susret moći uživo pratiti na glavnom kanalu RTL-a i RTLplayu. Od 17:45 sati počinje emisija iz studija, a od 18:40 sati izravni prijenos boks-meča Filipa Hrgovića i Erica Moline.

Nakon njih slijede susreti Britanca Dilliana Whytea (26-1) i Poljaka Mariusza Wacha (35-5) te eliminacijski meč između bivšeg WBA prvaka, Rusa Aleksandera Povetkina (35-2) i Amerikanca Michaela Huntera (18-1), a potom – spektakl. 

FILIP HRGOVIĆ:

‘Uoči borbe uvijek pričam sam sa sobom i zeznem trenera…’

Šlager večeri bit će uzvrat između Anthonyja Joshue i Andyja Ruiza Jr. nakon što mu je potonji u lipnju ove godine svladao do tada nedodirljivog Joshuu i oteo mu sve naslove. Susret se očekuj u 21:40, komentirati će ga Filip Brkić i Željko Mavrović, dok će u studiju RTL-a biti Marko Vargek s Ivanom Habazin i Stjepanom Božićem.

FILIP 3 KG LAKŠI

Hrga na vaganju u hrvatskom dresu, Molina se pravio važan

FIGHT CARD: Prva borba u 16:30 

MAJID AL NAQBI – ILIA BERUASHVILI (4×3 min)
ZUHAYR AL QAHTANI – OMAR DUSARY (8×3 min)
MAHAMMADRASUL MAJIDOV-TOM LITTLE (8×3 min)
FILIP HRGOVIĆ-ERIC MOLINA (12×3 min)
DILLIAN WHYTE-MARIUSZ WACH (10×3 min)
ALEXANDER POVETKIN-MICHAEL HUNTER (12×3 min)
ANDY RUIZ JR-ANTHONY JOSHUA  (12×3 min)

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – Live stream, Filip Hrgović – Eric Molina, Andy Ruiz – Anthony Joshua / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.