Prvo ljetno otkazivanje meča zbog ozljede Claresse Shield (9-0), a potom i listopadski incident spriječili su “najbolju boksačicu ikada” i Hrvaticu Ivanu Habazin (20-3)  da uđu u ring. Ipak, noć s 10. na 11. siječnja 2020. bit će napokon noć u kojemu će Amerikanka i Hrvatica kročiti u ring jedna nasuprot druge u Atlantic Cityju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Ovoga puta kraj Ivane u kutu neće biti njen trener Ali Bashir, ali će doći na borbu.

‘NOKAUTIRAT ĆU JE’

Habazin želi šokirati boksački svijet: Claressin govor je jeftin

Claressa danima prijeti Ivani: “Batine su je čekale još u listopadu. Nokautirat ću je, bit će to jedno posebno premlaćivanje, a sve zato što me ne respektiraš”. Amerikanku nazivaju najboljom boksačicom koja je ikada kročila u ring i  velikim favoritom protiv Ivane, ali Habazin ne gubi nadu i kaže kako je Shields samo puno toga pričala, te da nije najveća boksačica nego najveća nasilnica.

FURY O MRŠAVLJENJU

‘Kad vam netko kaže da se to ne može, samo se sjetite ovog’

Nakon događaju u Flintu, možda je Habazin pronašla i motiv više za dokazivanjem protiv Ivane.

Ovaj zasigurno zanimljiv susret možete pratiti na RTL televiziji u izravnom prijenosu od 3:25 minuta ujutro.

VIDEO: AMERIKANKA NEMA MIRA

Shields napala Ivanu: Kako si jeftina, ma razbit ću ti čeljust!

Na vaganju za spektakl u supervelter kategoriji 69.63 kg je pokazala vaga kod Shields, 69.17 kod Habazin. Gornja granica bila je 65.85 kg pa je Shields umalo otpala, a sve zbog problema s kojim se dugo muči – kilograma.

Ako Shields pobijedi Habazin, svjetsku prvakinju prema IBO-u u srednjoj kategoriji, postat će svjetska rekorderka, tj. nadmašit će uspjeh Ukrajinca Lomachenka i postati svjetska prvakinja u tri težinske kategorije u svega 10 borbi. 

 

 

 

Više saznajte na izvornom linku: Eva Grgić – LIVE STREAM Ivana Habazin – Claressa Shields, boks, TV-prijenos, uživo, gdje gledati meč za titulu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.