MJESEC dana prije početka Druge HNL traju obračuni u Hrvatskom Dragovoljcu.

> Što se događa u Hrvatskom Dragovoljcu? U klubu pronašli špricu i dug od devet milijuna kuna 

Legendarni hrvatski klub trenutačno ima dvije uprave i dva predsjednika, jednog verificiranog i jednog neverificiranog, koji uživa podršku svoje Skupštine. Prvi je poduzetnik poduzetnik Željko Tokić, a drugi Marinko Perić, koji je nedavno škarama za rezanje metala prerezao lokote na ulaze u stadion u Sigetu i ušao u klupske prostorije. Napravio je to, kako tvrdi, da bi klub počeo s pripremama za novu sezonu i s ekipom veterana krenuo kopati po stadionu i uređivati okoliš.

Perić tvrdi da je Tokić na skupštini kluba nelegalno postao predsjednik pa je sazvao izvanrednu sjednicu i smijenio Tokića. Tko je u pravu, odlučit će Bandićevi sportski uredi. Tokić je nakon skupštine doveo zaštitare i zamijenio sve brave u klubu. Najavio je obnovu i uređenje stadiona te klupskih prostorija, nakon uvođenja reda u poslovanje kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jučer se Tokić očitovao priopćenjem, a danas je u Sigetu sazvao i press konferenciju zbog situacije u klubu. Pred novinarima su uz Tokića i njegov dopredsjednik Čačić te novi trener Dean Klafurić. Godinu dana odmarao je od nogometa, nakon što je osvojio duplu krunu s Legijom iz Varšave.

Live stream pratite na Indexu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?

Izvor: / index.hr