Igor Tudor svoj je novi mandat u Hajduku otvorio pobjedom u gostima protiv Varaždina i premijerom VAR-a  koji je ispravio sudačke pogreške prvotno dosuđene na račun Hajduka. Lokomotiva? Traži novu Rijeku…

Naime, uvijek nepredvidivi ‘lokosi’ otvorili su drugi dio prvenstva velikom domaćom pobjedom protiv Rožmanove Rijeke. Lokomotiva je brzim kontrama čak dva puta tresla mrežu Rijeke, ali je pred kraj utakmice Rijeka uspjela doći barem do jednog gola za manji konačni zaostatak. 

Ta ih je pobjeda dovela na korak do četvrtoplasirane Rijeke i uspiju li Tomićevi momci iznenaditi Hajduk na Poljudu, mogli bi zaista biti kvalitetni konkurenti za mjesto iza vodećeg Dinama do kraja sezone.

Lako je za pretpostaviti – brzi kontranapad kao recept protiv vodećih klubova na tablici – Lokomotiva će upotrijebiti i na Poljudu.

Više saznajte na izvornom linku: Ricardo Kulušić, Eva Grgić – LIVE STREAM, uživo, prijenos, HNL, Hajduk – Lokomotiva / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.