Živimo u vrijeme, posebno u ovim našim balkanskim krajevima, veoma velike diskriminacije i netolerancije us vim aspektima života, ali je nekako to najvidljivije kada se pokrene pitanje nacije ili vjere ili seksualne orijentacije, gdje su ljudi na ovim prostorima postali zabrinjavajuće netolerantni i skloni radikalnim diskriminacijama.

Poseban je odnos na Balkanu prema ženama, i ova se regija nikada nije mogla pohvaliti da je imala neki lijep i uvažavajući odnos prema ženama, posebno ako se one u nečemu ističu spram muškaraca, bilo po zna nju, umijeću, stavovima, razmišljanjima, inteligencijom ili samim izgledom.

Poseban problem imaju one žene koje se iz vjerskih ili nekih drugih razloga pokrivaju i one većinom nailaze na različite vidove diskriminacije i nerazumijevanja, jer se , po mišljenju mnogih, ne uklapaju baš u viđenje svijeta na način kako se to gleda na zapadnjački način.

Jedna od takvih žena dolazi upravo sa Balkana, iz Srbije i ona je i sama svjesna da se u mnogim stvarima razlikuje od mnogih drugih žena, a ime ove prelijepe i nadasve sposobne i pometene žene je Elma Elfić- Zukorlić i poznata je i po tome da je supruga najpoznatijeg imama u Srbiji Muhameda Zukorlića.

Elam je u braku sa imamom Zukorlićem rodila četvero djece, a posebna je po tome da vodi prvi vakufski univerzitet u Srbiji, pa je iz svih ovih razloga odlučila da progovori koju sa medijima na teme koje su vezane uz emancipaciju žena u islamu, te da razbije neke predrasude koje postoje među ovdašnjim ljudima a tiču se muslimanskih žena, marama i hidžaba.

Providna čipka i se**i guza… Nova vrela Kajina fotka će vas prikovati uz ekran! (FOTO)

Pjevačica svoje pratioce na društvenim mrežama redovno počasti nekom seksi fotkom

Popularna pjevačica Kaja Ostojić još jednom je pokazala zašto važi za jednu od najseksepilnijih dama sa naše javne scene.

Kaja je svojom fotografijom raspametila muški rod, kada je na fotografiji u prvi plan istakla savršeno oblikovanu zadnjicu u skroz providnoj, čipkastoj suknji ispod koje je imala usječene crne tange.

– Ne može biti više španski – napisala je pjevačica i dodala da joj nedostaje Ibica.

Pjevačicini pratioci oduševljeni su objavom i njenom savršenom zadnjicom, pa su se ispod fotografije nizali samo komplimenti na račun Kajinog izgleda.