POSLALA SAM SLIKU SVOM LJUBAVNIKU, OVAJ PRIZOR NIJE OČEKIVAO, ODMAH MORAO POPITI LIJEK ZA SMIRENJE: Nakon moje zadnje poruke odmah je dotrčao
 

BONUS ISPOVIJEST: 

“Sinoć sam poljubio sam djevojku mog druga, znači ne ni prijatelja ni poznanika već druga. Napravio sam veliku grešku.

Njegova djevojka i on su skoro deset godina u vezi, ja znam za dva slučaja kada je on nju prevario dok je studirala u drugom gradu i čudio sam se kako im veza uspijeva kada su joj već sigurno rekli šta on radi kada nije tu.

U zadnjih nekoliko mjeseci ona pokazuje veliku …

OSTATAK ISPOVIJESTI PROČITAJTE NA  —- >>>

Više saznajte na izvornom linku: – LJUBAVNIK IZGORI OD ŽELJE DA ME VIDI, A ONDA SAM MU POSLALA SLIKU, OVAKAV PRIZOR NIJE OČEKIVAO: Nakon moje slike, odmah je dotrčao! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.