Ne treba se fizički iscrpljivati, ne treba držati dijete, treba čuvati organizam – rekla je Grujičić

Doktorka Danica Grujičić burno je reagovala na današnje pune beogradske ulice i izletišta, gostujući na Prvoj televiziji u emisiji “Prva tema” autorke i voditeljke Jovane Joksimović.

– Ja mislim da će ovo proći za dva mjeseca. Ali, ono što me posebno nervira kad vidim slike punog Košutnjaka, Ade, Kalemegdana, Zemunskog keja… Imamo iskustvo Kineza.

Jedino što je stoprocentno sigurno jeste izolacija. Ja ne znam koliko grama mozga može neko da ima u glavi da izađe napolje. Ne treba se fizički iscrpljivati, ne treba držati dijete, treba čuvati organizam i sjediti kod kuće. To je ono čime sam zgrožena.

– To je potpuno odsustvo pameti. Sutra kad završe na respiratoru i kad neko umre biće kriva država. Pa molim vas, ponavljam, nova je bolest u pitanju, teorije su razne, od toga da će muškarci ostati sterilni, da napada bubrege, sve su to teorije.

– Jedino što sigurno znamo je da je prevencija – sjedite kod kuće i vi nećete, pa pobogu – naglasila je doktorka Grujičić.

Novi.ba/Espreso.rs

Više saznajte na izvornom linku: – LJUDI, IMATE LI GRAMA MOZGA?! Doktorka Grujičić BURNO REAGOVALA zbog ovih ljudi! / (novi.ba).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.