Svi oni koji barem malo prate tenis i sve oko toga sporta znaju da je Roger Federer jedan od najboljih, a po mnogima i najbolji teniser svijeta svih vremena i ono što je on do sada napravio u karijeru, kada je broj turnira i Grand Slamova u pitanju, malo će ko u neko dogledno vrijeme da dostigne i prestigne.

Roger je osvojio čak 20 Grand Slam titula, a to je najviše u istoriji muškoga tenisa kada su pojedinačne titule u pitanju, a jedan je od osam tenisača koji je uspio da osvoji sva četiri Grand Slam turnira, te je jedan od rijetki koji titule uzima na svim mogućim podlogama, bilo da se radi o travi, zemlji ili tvrdim podlogama.

Već neko vrijeme internetom kruži urnebesno smiješna fotografija koja predstavlja dugo čuvanu tajnu kada je Federer u pitanju i o tome ko je bio otac ovoga tenisera.

Sudeći po ovome poređenju dvije fotografije, skoro da nema sumnje da je Federerov otac bio pjevač Nino Rešić, a mnogi sada postavljaju pitanje da li je Roger zaista tajni sin Nine Rešića, i svi povezuju ovaj slučaj sa Ninom i njegovom djevojkom koju je imao kada je radio i pjevao po Švicarskoj i kada je pjevač imao samo 17 godina.

Inače Nino Rešić je, za one koji manje znaju o njemu bosanskohercegovački pjevač i pjevač iz Srbije koji je rođen u Bosanskoj Dubici 1964. godine, a sa početkom ratnih zbivanja u BiH dolazi u Srbiju i tuu nastavlja svoju pjevačku karijeru. Imao je mnoge hitove, od kojih su možda najpoznatiji “Šta ću mala s tobom”, “Udahni duboko”, “Zaćutale sve gitare”, “Tvoje oči” i dr, a proslavio se hitom ”Što mi noći nemaju svanuća”.

Preminuo je 2007. godine od posljedica perforacije gušterače koja je bila izazvana dugogodišnjem uživanju u alkoholu.

Ovu LJEPOTICU prati preko MILION FANOVA, a sve zbog FOTOGRAFIJA! Ostat ćete bez daha!

Eva Padlock, poznatija kao ‘Monster girl’, otkrila je tajnu svojeg uspjeha na Instagramu na kojem ju prati milion fanova.

Eva Padlock dobro je poznata svima koji prate Moto GP. 34-godišnja Španjolka dobila je nadimak “Monster girl” jer na utrkama promovira to popularno piće. Iako je studirala dizajn interijera u Barceloni, posao ju je odveo u svijet manekenstva i postala je influencerica.

Na Instagramu je nedavno došla do milonn fanova, a njih često počasti svojim vrućim fotografijama. Za sebe kaže kako je samo još jedan model u industriji, ali ističe kako svatko od nas ima nešto što nas čini različitim i posebnim.

“Budite ono što jeste i ne dopustite si nikada da vam bude neugodno zbog nečega što ste objavili”, poručuje vruća Španjolka.