Foto: Bored Panda

Na greškama se uči. Nekad prođemo nekažnjeno, a nekad nas naše loše odluke i brzopletost jako puno koštaju. Tako je bilo u ovim slučajevima. Ljudima su se dogodile vrlo skupe pogreške i zaista ih je teško gledati na slikama.

Malo im je izletjelo van…Ovu kuću su slučajno prepolovili na dva dijela.

Bogataš je zaboravio da je i gore parkirao auto.Nije držao sigurnosni razmak iza školskog autobusa.

Srušio se satelit vrijedan 290 milijuna dolara.

Bušili su rupu pa tek kasnije shvatili da su u zemlji bili razni kablovi…Parkiranje na plaži nikad nije dobra ideja.

Netko je htio dezinficirati novčanice u mikrovalnoj.Slučajno su ispustili pjenu za gašenje vatre…

Ako imate loš dan, znajte da bar niste razbili butelju vrijednu 15 tisuća eura.Bivši tunel

Obnovljivi izvor energije koji će trebati obnoviti…

Popravak ovih kruzera sigurno neće biti jeftin.Srušili su server, ali doslovno.

Jahta je nastradala, no bar imaju zanimljivu sliku za Instač.Stvarno morate biti sretnici da ovakve prizore vidite vlastitim očima
Foto: Imgur, Reddit

Svijet je pun čudesnih prizora, treba nam samo dovoljno sreće da budemo na pravom mjestu u pravo vrijeme da ih vidimo vlastitim očima. Pogledajte što su ovi ljudi slikali.

Bubamara poslije kišeDrvo koje izgleda kao vješticaMunja je igrala golf i pogodila rupuKako zapravo izgleda vatromet prije ispaljivanjaDjevojka s ekstremno dugom kosomKolač koji izgleda kao JupiterLuk veličine dinjaNeobičan prosvjed radnika u ItalijiVlasnik ovog Bentleya očito obožava lubenice…Netko je tijekom leta ušao u plastičnu vrećicu…Doček hrvatske nogometne reprezentacijeŠarene planine u PeruuPtica je napravila gnijezdo u kacigi koja je ostala vani…Tramvaj slikan na pravom mjestu u pravo vrijemeŠarena zmija s crnim dugom na glavi“Zla osoba” (registarske tablice) pomaže beskućniku1625 godina staro Bonsai drvoJagoda u obliku slonićaViseći vrtovi na nadvožnjakuOvo je Jake, najveći konj na svijetu(lajk.hr)