Nepoznati počinitelji sa automobila su skinuli haubu, akumulator, razbili su prozor i odnijeli radio uređaj i prekidač svjetala…

Nesvakidašnji prizor zabilježen je danas u sarajevskom naselju Grbavica.

Naime, tokom noći na meti lopova našlo se vozilo Golf VII. Nepoznati počinitelji sa automobila su skinuli haubu, akumulator, razbili su prozor i odnijeli radio uređaj i prekidač svjetala…

Nije nepoznanica da se ovakve stvari dešavaju u Sarajevu, a kako su rekli građani, sve je češće obijanje automobila posljednjih mjesec dana u ovom naseljum piše Dnevni avaz.

– Nije nista novo da neko ko ima sudar “naruči” od lopova dijelove koji noću patroliraju gradom i traže ono što im treba – rekao je jedan građanin.

(avaz.ba)

NAPOMENA O AUTORSKIM PRAVIMA:
  • Ukoliko neki drugi medij želi preuzeti tekst ili dio teksta čiji je autor portal Biscani.net, dužan je navesti portal Biscani.net kao izvor autorskog teksta! Isto se odnosi i na foto i video materijale kojima je autor portal Biscani.net, ili fotografije koje su portalu date na korištenje.
  • U skladu sa Članom 14. Kodeksa za štampu i online medije BiH napominjemo: Značajna upotreba ili reprodukcija cijelog materijala zaštićenog autorskim pravima zahtijeva izričitu dozvolu nositelja autorskog prava, osim ako takva dozvola nije navedena u samom materijalu.