Pomalo grubo zvuči prema Dejanu, ali Lovren si je jednim prigovorom uskratio jedinu natjecateljsku utakmicu u kojoj bi sigurno zaigrao do kraja godine. Jer status u Liverpoolu mu je jako loš, a nakon žutoga kartona u Cardiffu, neće zaigrati ni na Rujevici protiv Slovačke u posljednjoj utakmici ‘vatrenih’ u kvalifikacijama za Euro.

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Točno pola sata ranije žuti je karton dobio i Domagoj Vida, također eliminacijski. Dakle, Dalić je uoči Slovačke ostao bez oba stopera! Ako će to biti odlučujuća utakmica za plasman… uh.

UŽIVO

Idemo po gol za Euro! Dalić u igru poslao Rebića i Rakitića

Još prije utakmice s Walesom Dalić je najavio promjene u sastavu, ali i naglasio: Osim u obrani. Logično, jer tu smo ipak najtanji. Razlika u kvaliteti između Lovrena i Vide, te njihovih zamjena je (pre)velika. Na klupi su HNL-ovci Dino Perić i Mile Škorić.

Tko će, dakle, u vatru na Rujevici?

 

Tin Jedvaj logičan je izbor. To mu je prirodna pozicija i na njoj igra u Augsburgu. Redovito. U tom bi slučaju desni bek bio Karlo Bartolec, a Dalić je isprobavao i opciju s Brekalom kao bekom.

Tko uz Jedvaja? Izbornik jako hvali dinamovca Perića, Matej Mitrović će se oporaviti za mjesec dana, ali mogao bi Dalić posegnuti i za džokerom: Duje Ćaleta Car je spreman!

ANKETA

Sudac, što je ovo?! Velšanin je ozlijedio Kovačića, a Bale zabio

Telefonska linija između izbornika i Marseilleova stopera je otvorena, Dalić je spreman oprostiti Duji neodazivanje mladoj reprezentaciji za Euro. A Ćaleta je pun motiva i želje…

Izvor: Ante Buškulić / 24sata.hr