Uf, bila su to dva dana za pamćenje za naše rukometaše. Prvo su osvojili srebro na Euru, navijači su ih dočekali u zračnoj luci, pa su dobili i sjajni doček na glavnom trgu u Zagrebu, a šlag na kraju svega je doček u Mostaru.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

David Mandić, Marino Marić, Josip Šarac i Igor Karačić su kraljevski dočekani na Vojničkom igralište pred više od 10.000 ljudi. Atmosfera je bila uzavrela, pjevale su se ‘Moja Hercegovina’, a sve je eruptiralo kada su igrači došli na pozornicu. Pjesme su se samo nizale jedna za drugom, a brojni obožavatelji pristizali su na pozornicu kako bi se fotografirali s njima i dobili potpis.

DOČEK ‘SREBRNIH’ PRED 10.000 LJUDI

Doček za pamćenje u Mostaru: ‘A tu smo kao klinci trčkarali’

Oko 22 sata napustili su pozornicu i uputili se u mostarski noćni život kako bi se malo opustili. A tamo je tek bila ludnica. Uz koju kapljicu čarobnog napitka, Mandić i Karačić su uz hitove ‘Geni kameni, Srce vatreno’ proslavili veličanstven uspjeh na Europskom prvenstvu. Unatoč vremenu za sebe, rado su pristali na fotografije s mnogim obožavateljima.

No nije niti tu kraj. Ljubuški je za danas organizirao novi doček za rukometaše koji su potekli u Izviđaču iz istoimenog grada. E sada rukometaši znaju kako je bilo nogometašima nakon Rusije. Umorni i iscrpljeni, ali dočeke moraju odraditi.

Ovo im je bio mali odmor za ono što ih čeka, a to je povratak u klubove i nastavak naporne sezone. 

NIŠTA OD SLAVLJA?

Hrvati dočekani kao prvaci, a Španjolci neće niti imati doček!

Briljirali su na Euru, učinili su nas ponosnima i pokazali su kako se bori za Hrvatsku. Bacali su se na koljena, a posebno naš kapetan Domagoj Duvnjak koji je odigrao veličanstveno. Bio je tužan nakon poraza u finalu, ništa ga nije moglo oraspoložiti, niti nagrada za najboljeg igrača Eura, ali nakon utakmice slegnuli su se dojmove i sreća je ipak bila puno veća.

HEROJI NACIJE

Kauboji kao Vatreni: Sve je bilo isto kao na SP-u u Rusiji 2018.

Pokazali smo na Europskom prvenstvu da se možemo nositi s najjačima, a već nas u travnju očekuje kvalifikacijski turnir za OI i iskreno se nadamo da ćemo vidjeti Tokio što će Lini Červaru biti posljednji turnir.

Više saznajte na izvornom linku: Zdravko Barišić – Ludilo u Mostaru: Igrali su proslavili srebro u noćnom klubu / (24sata.hr).
– Ovo je čitanje RSS vijesti.