Sretan sam što je Dinamo pobijedio sinoć 4-0. S takvom ekipom mogu sigurno biti među prva dva, rekao je argentinski branič. On je u karijeri između 2008. i 2013. godine branio boje Modrih koji su sinoć s visokih 4-0 na otvaranju Lige prvaka potopili ekipu Atalante iz Bergama.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš preglednik ne omogućava pregled ovog sadržaja.

Luis Ibanez je u četvrtak je predstavljen u Mostaru, gdje se priključio šesterostrukom bosanskohercegovačkom prvaku Zrinjskom s kojim je potpisao ugovor na dvije godine. Rekao je kako u ovaj klub nije došao zbog novca iako je na stolu imao više ponuda nakon što se razišao s turskim Trabzonsporom.

– Zrinjski je zvao, ja sam odmah rekao da ću doći. Za pet minuta smo se dogovorili. U Mostar sam stigao da sa Zrinjskim osvojim titulu prvaka i da nešto napravimo u Europi – kazao je Ibáñez.

LUCHO POTPISAO

Ibáñez naljutio navijače Boce: Dres Zrinjskog kao onaj Rivera

Po taj naslov ići će s brojem 28 na leđima. Taj broj je nosio i u dresu Boca Juniorsa. Ovaj 31-godišnji argentinski branič do sada je nastupao za Boca Juniors, Dinamo Zagreb, Racing Club, Győri, Crvenu Zvezdu, Karabükspor i Trabzonspor. (fh)

Izvor: HINA / 24sata.hr